Donderdag 10 juli: kanotocht

12 juli 2025 - Dénia, Spanje

Vandaag staan we vroeg op 7 uur,

Joost heeft een leuke kanotocht geboekt naar een prachtige grot Cova Tallada. Ik breng de familie naar het startpunt en vanaf daar maak ik een prachtige wandeltocht langs de zee.

Joost en Puck waren helemaal voorbereid, zwemkleding aan, goede klimschoenen en ingesmeerd. Toen kwam het moment dat de mobiele telefoon bij mij achterbleef…dat viel Puck niet makkelijk 😂. Eerst een goede instructie en toen ging de groep de zee op, dit was nog moeilijk, een berg zeewier lag er op de kant (vanwege de storm van gisteren) en hoge golven maar als een goed duo gingen ze op pad.

De spullen in de auto opgeruimd, er ligt hier een prachtig wandel/fietspad langs de zee, heerlijk gelopen, halverwege een duik in de zee en aan het einde mijn boek zitten lezen tot de familie terugkwam met leuke verhalen.

We gingen terug naar ons huis voor een lekkere lunch, salade met gazapzo. Joost en Puck waren gevloerd, ze hebben lekker liggen tukken.  Einde van de dag hebben we ons lekker gedoucht en aangekleed. We gingen de avond beginnen met een drankje op de pier daar waren we nog niet geweest omdat we toch wel heel graag bij de stierengevechten wilde kijken en het waaide ook hard. Vandaag is het weer gelukkig rustiger, een lange pier met zicht op de haven. We hebben heerlijk een cocktail genomen met een lekker plankje met ham/kaas. Mooi zicht op de zee….

Elise liet weten vanuit Amsterdam dat ze naar bed ging, ze neemt de bus om 3.40 om op tijd op Schiphol te zijn.

1. Trudy:
    12 juli 2025
    Wat een leuke foto’s!
    Liep een beetje achter.sportief stel Puck en Joost .
    Vandaag jullie trouwdag gefeliciteerd.