Dinsdag 15 juli

16 juli 2025 - Dénia, Spanje

Gisteravond hadden de meiden al stiekem slingers opgehangen met een hoog gegiegel.

Vanmorgen was ik als eerste wakker, heerlijk aan het zwembad met een kopje thee in alle stilte…Elise hoorde ik na een uurtje wakker worden, bakje yoghurt en toen kwam de jarige job lekker fris gedoucht het terras op. Gezellige telefoontjes, appjes maakte de ochtend compleet.

Joost had zelf een leuk restaurant uitgekozen op 10 minuten rijden, we werden daar om 13 uur verwacht, we hebben genoten van een feestelijke lunch aan een hele grote ronde tafel.

Prachtige amuse uit de zee, heerlijke tomaten uit Valencia, octopus gevuld met uitjes, vlees gerecht en een heerlijk dessert in de kleuren de jurk van Elise. Het was een middagvullend programma, waar we vreselijk hebben gelachen en gezellig geklets!

Elise en ik reden de drankorgels weer veilig naar huis, thuis aangekomen hebben we even een rondje zwembad gedaan en weer allemaal de ogen gesloten.

We zijn weer fris en fruitig, we gaan even door de winkelstraat en zee flaneren met ons feestvarken!

1. Opa:
    16 juli 2025
    Leuke dag gehad en gezellig met elkaar!
  2. Trudy:
    16 juli 2025
    Ziet er allemaal lekker uit.